Site icon NewsIT

Ζώδια 20 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

20.05.2019 | 15:43
ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη...

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου 2019. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα και σε σύνοδο με τον Δία η διάθεσή μας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κάπως άστατη. Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη και τις αποφάσεις μας. Αυτό ωστόσο δεν αναμένεται να μας δημιουργήσει στις περισσότερες περιπτώσεις κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός και εάν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. Αναφορικά με τα οικονομικά μας η μέρα θα είναι ευνοϊκή! Υπάρχει μια πιθανότητα να αξιοποιήσουμε ένα παλιό χόμπι για να συμπληρώσουμε το εισόδημά μας ή επίσης να πουλήσουμε κάτι που δεν χρειαζόμαστε. Τελικά η ημέρα θα περάσει χωρίς προβλήματα και χωρίς δραματικά γεγονότα.

ΚΡΙΟΣ
Η προσοχή σου πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε φλέγοντα ζητήματα σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα. Ωστόσο είναι επίσης μια καλή ημέρα για την έντονη μελέτη ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αν χρειαστεί σήμερα να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια θα πρέπει να αφορά στη διασφάλιση της πλήρους τήρησης των αξιών ή των κανόνων του χώρου που κινείσαι επαγγελματικά.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 17, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πρωί και νωρίς το απόγευμα είναι ιδανικές ώρες για την προετοιμασία μιας μεγάλης κίνησής σου με την Σελήνη στον Τοξότη! Επαναξιολόγησε τις ικανότητες και τις δυνατότητές σου, επεξεργάσου τις πληροφορίες που έχεις στα χέρια σου και ψάξε για τυχόν αδυναμίες στα σχέδιά σου. Μέχρι αργά το βράδυ θα πρέπει να ασχοληθείς με το λαμπρό μέλλον που σε περιμένει. Θα είναι χρήσιμο για σένα να συζητήσεις τις ελπίδες σου με άτομα που εμπιστεύεσαι. Μην αγνοήσεις τις συμβουλές τους!
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 16, 6.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version