Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 20 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 20/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα επιτέλους καταφέρνεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου να τα βρεις με τον εαυτό σου, να τον δικαιολογήσεις και να τον φροντίσεις περισσότερο. Παρά του ότι αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου, επιλέγεις να βρεθείς με ανθρώπους που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου, προκειμένου να περάσεις καλά. Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τις ανάγκες και επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, γι’ αυτό φρόντισε να τον ικανοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην κυνηγάς άτομα που ξέρεις ότι δεν θα ανταποκριθούν στα καλέσματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά. Επίλεξε να βρεθείς με ανθρώπους που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου και δεν θα τη ρίξουν περισσότερο. Έχεις ανάγκη να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Φρόντισε να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε ό,τι κι αν κάνεις και μην τον αφήνεις να αισθάνεται ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Βάλε φρένο σε αναμνήσεις του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και φρόντισε τον εαυτό σου. Οι βραδινές ώρες επαναφέρουν το άγχος γύρω απ’ την πορεία και εξέλιξη των επαγγελματικών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που το μυαλό σου δεν σταματά να σκέφτεται τις οικονομικές υποχρεώσεις και τα πιθανά αδιέξοδά σου, προσπάθησε να μην υποκύψεις και να μη χαλάσεις τη μέρα σου. Απόφυγε τη συναναστροφή σου με άτομα που σε καταπιέζουν επιμελώς. Πες όχι σε ένα οικογενειακό τραπέζι που οι συζητήσεις έχουν αβέβαιη εξέλιξη. Μοιράσου τα όσα προσωπικά σε απασχολούν με τον αγαπημένο σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφήνοντάς τον να νιώθει μετέωρος. Αξιόλογες γνωριμίες μην τις υποτιμάς, εσύ που είσαι μόνη. Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κρύβουν.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις