Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 24 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 24/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια σύγχυση ή μια απαραίτητη απόσταση σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Ωστόσο υπάρχει η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που λειτουργεί βοηθητικά για εσένα. Σκέψου και λειτούργησε στρατηγικά στα εργασιακά. Οι υποθέσεις και οι φιλοδοξίες σου χρειάζονται μεθοδικότητα προκειμένου να ολοκληρωθούν. Καθώς κυλά η μέρα εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε δραστηριότητες που προωθούν τη συναισθηματική ανανέωση που χρειάζεσαι. Για αυτό κάνε πράγματα για το σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη και το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου και τη δυνατότητα να σαγηνεύεις τους πάντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να αποφορτιστείς και να αποσυμπιεστείς από καταστάσεις που σε πιέζουν και σου προκαλούν άγχος. Στα επαγγελματικά, οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης που διαθέτεις σου εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε νέα συμφωνία. Έχεις την ανάγκη και διάθεση να κοιτάξεις κατάματα τον ερωτικό σύντροφό σου και να του εκμυστηρευτείς τις αλήθειες σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο ανανεωτικά θα λειτουργήσει αυτό για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά υποσχόμενη μια νέα γνωριμία, εισβάλει στη ζωή σου και φαίνεται να σου φέρνει λίγο τα πάνω – κάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου σήμερα εποικοδομητικά και δημιουργικά. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τη γενική σου κατεύθυνση, αλλά η Σελήνη στο ηλιακό 4ο οίκο σου βοηθά στο να πάρεις ευκολότερα αποφάσεις και να παλέψεις με τις παλίρροιες που νιώθεις να σε δυσκολεύουν. Οι ερευνητικές προσπάθειές σου στα εργασιακά σε οδηγούν στις λύσεις και τα κομμάτια του παζλ που σου λείπουν για την προώθηση των επιδιώξεών σου. Μπορεί να μην είναι ιδανική η μέρα για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως με μια προσπάθεια από μέρους σου θα καταφέρεις να κάνεις τη βραδιά ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ που δεν λείπει απ’ τη ζωή σου και αρκέσου τουλάχιστον προς το παρόν στην επιβεβαίωση που λαμβάνεις.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις