Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζώδια 25 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2019. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο σήμερα με τον Ποσειδώνα είμαστε λίγο χαοτικοί στη σκέψη και στην πράξη και αυτό δεν βοηθά καθόλου να διεκπεραιώσουμε τις τρέχουσες υποχρεώσεις μας. Χρειάζεται να είμαστε ήρεμες και να βάλουμε σε μια τάξη το μυαλό μας. Κατά τη σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγουμε την πεπατημένη και να αναζητήσουμε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα μας που θα μας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια στον αισθηματικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ
Το περιβάλλον σου γίνεται ευχάριστο σήμερα με εποικοδομητικές συναντήσεις με το εξάγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα να δίνει ευκαιρίες. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους πάνε καλά, απόφυγε ωστόσο συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης. Θα σου δοθούν και ευκαιρίες μέσα από ξαφνικές επαφές (ερωτικές – επαγγελματικές), για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ας μην γίνει το άγχος σου η αιτία να πεις λόγια σε κάποιον από το στενό σου περιβάλλον που θα σε κάνουν να το μετανιώσεις. Μην ξεσπάς στη σχέση σου! Δεν σου φταίει τίποτα. Αν μιλήσεις με ωραίο τρόπο και εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνεις κατανοητή.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις