Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 25 Μαϊου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 25/05

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Μαϊου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 25 Μαϊου 2019. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και η τύχη είναι μαζί μας σήμερα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μια μικρή και απροσδόκητη οικονομική ένεση θα μας φτιάξει τη μέρα. Δεν πρόκειται να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, είναι καλό όμως να έρχονται χρήματα από το πουθενά. Οι οικονομικές ανησυχίες μας βασίζονται πολλές φορές στην ανασφάλειά μας για το αύριο. Ας μείνουμε επικεντρωμένοι στους στόχους μας και δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.

ΚΡΙΟΣ
Το πρώτο μισό της ημέρας υπόσχεται δουλειά ή ένα δύσκολο στο χειρισμό του ζήτημα με την Σελήνη στον Υδροχόο. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή μια μικρή επιπλοκή που να αφορά θέμα υγείας. Μην επιβάλλεσαι με αυστηρότητα στους γύρω σου και μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Λάθη και παραλείψεις κάνουμε όλοι. Δείξε κατανόηση και προχώρησε.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 21, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια ελαφριά ίντριγκα σε μια ερωτική υπόθεση ή λεπτή μυστικότητα στις επιχειρηματικές επαφές θα φέρει καινούριες ισορροπίες στο παιχνίδι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Μην εμπιστεύεσαι τρίτους, γιατί αυτήν τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλά άτομα στη ζωή σου που αξίζουν της εμπιστοσύνης σου. Κράτησε τα μελλοντικά σου σχέδια κρυφά, για να μην σου τα τορπιλίσουν αντίπαλοι πριν ακόμη ξεκινήσεις.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις