Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζώδια 28 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 28/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα για το διάστημα 28/6 έως 21/8. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός μας κατακλύζει από σήμερα. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα καινούριο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό μας περιβάλλον. Μην ξοδεύουμε ωστόσο αλόγιστα χρήματα και ας κινηθούμε ρεαλιστικά, αν θέλουμε να καταφέρουμε αυτά που ονειρευόμαστε. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά. Για εσάς που είστε μόνες, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, όμως στο τέλος ίσως να προτιμήσετε να έχετε την ελευθερία σας, να κινείστε όπως θέλετε. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά μας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστούμε με προσοχή. Θετικά επηρεάζονται: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικές εμπειρίες θα αποκομίσεις σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε μια πιθανή συνέντευξη για δουλειά και η τύχη είναι με το μέρος σου με την Αφροδίτη να περνά στον Λέοντα. Θα πρέπει όμως πρώτα να κλείσεις παλιές υποθέσεις πριν ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Εάν είσαι καχύποπτη με κάποιες κινήσεις γύρω σου, φρόντισε να μάθεις τι συμβαίνει με πλάγια μέσα.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί να επιμείνεις στην καλή και σφιχτή διαχείριση με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου. Από συναισθηματικής άποψης, σε κεντρίζει το άγνωστο, εάν βρίσκεσαι όμως σε σχέση δεν θα πρέπει να προχωρήσεις. Για σένα που είσαι single όμως υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες για επαφές και γνωριμίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα καινούριο κεφάλαιο στην συναισθηματική σου ζωή.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις