Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 28 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 28/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Αν διστάσεις σήμερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Κέρδισε χρόνο, ζήτησε τις απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και μελέτησε τις λεπτομέρειες. Μια απογοήτευση ή μια ανυπομονησία στα εργασιακά, προκαλεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Διατήρησε την υπομονή σου και μάθε να περιμένεις. Τα προσωπικά σου άγχη μην τα μεταφέρεις στη σχέση με το σύντροφό σου και μην τον κατηγορείς για καταστάσεις και συμπεριφορές αδικαιολόγητα. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει νέες ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρίσιμες αποφάσεις σου επισκιάζονται από φόβο και ανασφάλεια, γι’ αυτό φρόντισε σήμερα να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Τα σχέδιά σου μπορούν λίγο να περιμένουν και η μέρα είναι ιδανική και λόγω της αργίας για ένα διάλειμμα. Απόφυγε αντιπαραθέσεις στα εργασιακά και αδιέξοδες συζητήσεις. Κυρίως κράτησε το στόμα σου κλειστό και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Ελάφρυνε το κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου και μη χαλάτε τη βραδιά με αναφορές στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις από παλιούς αγαπημένους φίλους ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απελευθερώσου από ανασφάλειες και δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Νέες εργασιακές συμφωνίες αυτό το διάστημα είναι λίγο επικίνδυνες. Επιδίωξε συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις όμως μη δεσμεύεσαι ακόμα. Δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και κράτα τα χαρτιά σου κλειστά. Πρόσθεσε λίγο κέφι και ανεμελιά στη σχέση με το σύντροφό σου και μην τα παίρνεις όλα τόσο τοις μετρητοίς. Αν ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω από μέρους του, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, κοίτα να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα και μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις