Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια 28 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 28/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή νέα Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου αυξάνει την ανάγκη σου να φροντίσεις τις σχέσεις σου είτε πρόκειται για εργασιακές είτε προσωπικές. Νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες. Οι διαπραγματεύσεις σου στα εργασιακά μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές, καθώς έχεις την τάση να εκφράζεις τις ανάγκες σου χωρίς να προσβάλλεις κανέναν και να είσαι απόλυτα σαφείς. Μια νέα περίοδος ξεκινά για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τις διαφωνίες και τις κακές στιγμές του παρελθόντος και κάνε μια καινούρια αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, σου υπόσχεται πολλά και αληθινά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εργασιακές ή και οι στενές σου σχέσεις μπορεί να ευδοκιμήσουν ιδιαίτερα σήμερα με τη νέα Σελήνη, καθώς και τις επόμενες εβδομάδες. Με ευγενικό και σαφή τρόπο μπορείς να πλησιάσεις συνεργάτες, να τους εκφράσεις τις ιδέες σου και να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν και να σε ακολουθήσουν. Άλλαξε το πρόγραμμα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόψε φρόντισε να δείτε κοινούς φίλους και να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη υπόσχεται πολλά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πάρεις τα πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Μπορείς να δεις φίλους από τα παλιά, να διασκεδάσεις και να χαρείς, αφήνοντας πίσω σου για λίγο προβληματισμούς και διλήμματα. Ελάφρυνε το πρόγραμμα των εργασιακών σου υποχρεώσεων και καλλιέργησε το κλίμα για τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις. Με αφορμή τη νέα Σελήνη που επηρεάζει τον 5ο ερωτικό σου οίκο, φρόντισε απόψε να κάνεις πράγματα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση και την ερωτική ζωή σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για την ερωτική σου ζωή. Για αυτό ξέχνα το παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα πράγματα και έρωτες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις