Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια 29 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου 2019. Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό σήμερα και η μέρα θα μας δώσει εξαιρετική ενέργεια αλλά και μια δόση σοφίας να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο μας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης μπορούν να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σχέση μας είναι σε καλό δρόμο, κάτι φαίνεται όμως να μας προβληματίζει σήμερα ή να μας δημιουργεί το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα πρέπει να αναζητήσουμε τις απαντήσεις στον εαυτό μας, γιατί ενδεχομένως δεν δεσμευόμαστε απόλυτα στη σχέση αυτή.

ΚΡΙΟΣ
Η ερωτική και συναισθηματική σου ζωή θα φτάσει σε νέα ύψη σήμερα, αν έχεις μόνιμη σχέση με το εξάγωνο της Σελήνης! Μέσα από την αρμονία και την αλληλοκατανόηση μπορείς να επιλύσεις πολλά θέματα. Φρόντισε επίσης καλύτερα τον εαυτό σου μέσα από καλή διατροφή και ξεκούραση γιατί οι γρίπες καραδοκούν ακόμη και μπορούν να σε ρίξουν στο κρεβάτι.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό σε επηρεάζει σημαντικά και σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφαλής και ασταθής με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου σε αδυναμία. Θα πρέπει να είσαι πιο πειθαρχημένη γιατί έχεις την τάση να χαλαρώσεις και να αφεθείς στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σου όμως τρέχουν και αν θέλεις να διατηρήσεις την ποιότητα ζωής σου, θα πρέπει να παλέψεις σκληρά.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις