Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια 29 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 29/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Είσαι υπό την επίδραση ακόμα της νέας Σελήνης και αποφασισμένη να απαλλαγείς από τα άγχη των στόχων σου. Θέλεις και μπορείς να απολαύσεις τη μέρα σου, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου. Μπορείς να διεκδικήσεις τα κεκτημένα σου στα εργασιακά, αρκεί να νιώσεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο σε σκέψεις που εμπεριέχουν το πλάνο των εργασιακών σου. Επιδίωξε να μείνετε μόνοι με τον ερωτικό σύντροφό σου, να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί και να μοιραστείτε τις σκέψεις που αφορούν μόνο στη σχέση σας. Εσύ που παλεύεις με τη συναισθηματική μοναξιά σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου είναι πάντα εκεί για να σε φροντίσουν και να καθησυχάσουν την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχει μια ιδιαίτερη γλύκα αυτή η Κυριακή για σένα. Απόλαυσε το σπίτι, το κρεβάτι σου, τον καφέ σου και ξύπνα με την ησυχία σου. Οι ανησυχίες και τα άγχη σου σταδιακά περνούν στο παρελθόν και πλέον μπορείς και είσαι σε θέση, να κοιτάξεις λιγάκι τον εαυτό σου. Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένεις να σου δημιουργηθεί η ανάγκη ερωτικής εξομολόγησης στο σύντροφό σου. Κάν’ το χωρίς δεύτερη σκέψη και θα διαπιστώσεις πως ήταν η μυστική συνταγή για τη βελτίωση της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα τηλέφωνα και ειδήσεις δίνουν μια πιο αισιόδοξη και γλυκιά γεύση στη μέρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, προϋποθέσεις, αλλά και διάθεση να πάρεις επιτέλους αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή. Να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κρατήσεις στη ζωή σου αυτούς που πραγματικά νιώθεις να σε έχουν στηρίξει με πράξεις και όχι με λόγια. Δώσε τις απαντήσεις που οφείλεις στον εαυτό σου πρώτα και μετά τις ανακοινώνεις. Καλό θα ήταν να φανείς συνεπείς στις υποσχέσεις που έχεις δώσει σε φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Να συναντηθείς μαζί τους και να τους κάνεις τα χατίρια, μέχρι ενός σημείου βέβαια. Ένας αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε τη διάθεση να κάνετε διαφορετικά πράγματα μαζί και κυρίως όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην περιμένεις πάνω από ένα τηλέφωνο να χτυπήσει. Βρες τη δύναμη να το κάνεις εσύ.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις