Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 3 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 03/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Εστίασε σήμερα το ενδιαφέρον σου στα θέματα που αφορούν στην οικογένεια και αφιέρωσε χρόνο στα μέλη της. Είσαι σε θέση να τους ακούσεις και να τους κατανοήσεις κι αυτό θα βοηθήσει στο να βρείτε κοινές λύσεις στα όσα νιώθετε να σας διχάζουν ή και να σας απομακρύνουν. Αφού καλύψεις τις πρακτικές υποχρεώσεις σου, μετά το μεσημέρι καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάντε πράγματα μαζί, μοιραστείτε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου τις όποιες ανασφάλειές σου, αναγνώρισε τες και μη ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη μετά το μεσημέρι στο ζώδιο του Υδροχόου σε γεμίζει ενέργεια και διάθεση για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ μέχρι τότε προτιμάς να παραμείνεις στο κρεβάτι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Ακολούθησε τη λογική και τη διαίσθησή σου σε εργασιακά θέματα που συνεχίζουν να σου δημιουργούν πονοκέφαλο. Μοιράσου την ανάγκη της κοινωνικοποίησής σου χωρίς να αποκλείεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Ό,τι έχεις να κάνεις, κάντο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, την ένταση και το άγχος της μοναξιάς σου μην την ξεσπάς στην κουζίνα και στο ταλέντο της μαγειρικής σου. Προτίμησε μια βόλτα και μια συνάντηση με φίλους που εμπιστεύεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν απ’ το πουθενά σου προκαλούν ένταση και σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και βρες τις δαπάνες που μπορείς να περικόψεις προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Μετά το μεσημέρι είναι προτιμότερο να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και τον αγαπημένο σου σύντροφο. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και φροντίστε να ξεκουραστείτε αγκαλιά. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη κάνει πολλά υπέροχα πράγματα και φροντίζει για σένα αυτό το διάστημα. Εμπιστεύσου τη και αφέσου στα χέρια της.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις