Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 30 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου 2019. Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη και οι αμφιβολίες για τις ικανότητες και την επάρκειά μας είναι αυτές που θα μας βασανίσουν σήμερα και θα κάνουν τη μέρα μας δύσκολη. Ίσως η αιτία αυτής της απαισιοδοξίας να είναι ένα δυσάρεστο πρωινό περιστατικό.  Ας αποφύγουμε τους κινδύνους και τις αντιπαραθέσεις ή τους ανώφελους ανταγωνισμούς. Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα, η συμπεριφορά μας να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα του αντίθετου φύλου. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, επιρροή ως και 18 Σεπτεμβρίου 2019. Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει καθυστέρηση εμπόδια, υπερβολικός έλεγχος και αυτοσυγκράτηση.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να ξεκινά την ανάδρομή του πορεία. Θα κληθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρεις να φέρεις την μέρα σου εις πέρας. Ένα απροσδόκητο γεγονός θα σε απασχολήσει και θα χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα για να μπορέσεις να το χειριστείς αποτελεσματικά.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 14, 8.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθηματικής φύσης θα είναι τα όποια προβλήματα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα με την σύνοδο του Ποσειδώνα. Αφέσου ελεύθερη και επένδυσε στη σχέση σου αψηφώντας τις φοβίες σου. Ίσως να αγχωθείς από τις εξελίξεις, εάν κινηθείς όμως έγκαιρα και με βάση την κοινή λογική, δεν θα υπάρξουν συνέπειες.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 13, 10.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις