Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 30 Σεπτεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 30/09

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Βάλε σε τάξη τις ιδέες και τα σχέδιά σου και ξεκίνα προετοιμασμένη τη βδομάδα σου, που φαίνεται να είναι και αρκετά απαιτητική. Λύσε τυχών παρεξηγήσεις στα εργασιακά και βελτίωσε τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα όσο ανάγκη κι αν το νιώθεις και περιορίσου στο να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου να σου ανοιχτεί συναισθηματικά και να σου εξομολογηθεί όλα αυτά που αισθάνεται για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, διεύρυνε τον κοινωνικό κύκλο σου και προετοιμάσου για νέες ενδιαφέρουσες περιπέτειες και γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα φαίνεται να παίρνεις τολμηρές αποφάσεις και λιγάκι να θέλεις να αλλάξεις ή και να αναθεωρήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Νέες συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα, γι’ αυτό τόλμησε τες. Έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες απ’ όσες νομίζεις. Μη βγάζεις απωθημένα απόψε στο σύντροφό σου και μη δημιουργείς εντάσεις για το τίποτα. Προτίμησε να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συναισθηματική σταθερότητα, πιθανά να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες ενέργειες και επιλογές. Οι καθυστερήσεις που σημειώνονται στα οικονομικά φαίνεται να είναι παροδικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το καθαρό μυαλό σήμερα και την αντικειμενική σου άποψη δεν μπορείς να κάνεις λάθος ενέργειες. Γι’ αυτό ξεκίνησε γεμάτη αυτοπεποίθηση τη μέρα και τη βδομάδα σου. Η προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων, χρειάζεται μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις από μέρους σου. Πειραματίσου λιγάκι στη σχέση με το σύντροφό σου και βρες νέα κοινά ενδιαφέροντα, προκειμένου να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, γέμισε τις συναισθηματικές μπαταρίες σου μέσα απ’ το φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου πρέπει να μπούνε σε μια τάξη.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις