Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 31 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 31/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για έρευνα και προσωπική ενδοσκόπηση. Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση ή κενό σχετικά με τις οικονομικές δεσμεύσεις και τους πόρους σου. Έλεγξε τα οικονομικά σου και κινήσου με αυστηρό προγραμματισμό. Σήμερα με τον Ερμή, το Δία και τον Ήλιο σε αντίθεση οι ανησυχίες σου μεγαλώνουν. Από τη μια έχεις έντονη επιθυμία για μια εμπεριστατωμένη εξερεύνηση ενός θέματος και από την άλλη το μυαλό σου είναι ανήσυχο για νέα μάθηση και εμπειρίες. Με τις αποκαλύψεις που έρχονται στα εργασιακά, ανακαλύπτεις ένα νέο τρόπο προώθησης των στόχων σου προς μεγάλη σου έκπληξη. Όλο και καλύπτονται τα κενά της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξ’ ουρανού σου υπόσχεται πολλά και ευχάριστα για την ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αποφασιστικότητά σου σήμερα αλλά και το γεγονός ότι λειτουργείς και σκέφτεσαι με απίστευτη ωριμότητα, φέρνει και την επιτυχία στις υποθέσεις σου. Ο τρόπος έκφρασής σου είναι απόλυτα σαφής και καταφέρνεις να πείσεις το συνομιλητή σου και να επωφεληθείς ανάλογα. Αν και φορτωμένο το πρόγραμμα των εργασιακών σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις επάξια. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου και κάλυψε τα όποια κενά και ανασφάλειές του. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα προκύπτουν νέες γνωριμίες τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείς σωστά δεν αποκλείεται σύντομα να χάσεις την ελευθερία και ανεξαρτησία σου …για πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από σήμερα και έως τις 20/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό μπορεί να χρησιμεύσει στο να αλλάξεις τη γνώμη σου για πρόσφατες αποφάσεις, να αναθεωρήσεις και να βρεις νέους τρόπους αντιμετώπισης ή και προώθησης των σχεδίων και στόχων σου. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με εργασίες που θεωρούσες ότι είχαν τελειώσει ή θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις που φαίνεται να σε κρατούν σε μια ασταθή κατάσταση. Ωστόσο θα διαπιστώσεις ότι οι βελτιώσεις που κάνεις τώρα θα είναι πολύτιμες αργότερα. Βρες τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να διορθώσεις την συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι φαίνεται να μαγειρεύεται μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο ή απ’ τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάτι που φαίνεται να σε αποζημιώνει για τα όσα πέρασες στο παρελθόν.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις