Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ζώδια 4 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 04/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δεύτερα 04 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ο δυναμισμός και η ενέργειά σου σήμερα που βρίσκονται στα ύψη, σου δίνουν την δυνατότητα να ασχοληθείς με καταστάσεις και υποχρεώσεις που βρίσκονται σε στασιμότητα. Παρά τον ανάδρομο Ερμή καταφέρνεις να τους δώσεις μια ώθηση κι αυτό σου είναι αρκετό. Κάνε τις σωστές επιλογές σε νέες εργασιακές προτάσεις βάζοντας σε προτεραιότητα τα δικά σου συμφέροντα και φιλοδοξίες. Άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και έκφρασέ του ειλικρινά σκέψεις, ανησυχίες και επιθυμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλοι οι φίλοι αυτό το διάστημα σε φροντίζουν και σε προσέχουν, γι’ αυτό μην έχεις παράπονο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτητικοί ρυθμοί της ημέρας σε κρατούν σε εγρήγορση. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και δώσε λύσεις και ώθηση σε υποθέσεις που από αυτές εξαρτώνται τα επόμενα σχέδια και βήματά σου. Η επαγγελματική σου πορεία θα κριθεί απ’ τις επιλογές σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου και να μην ενθουσιάζεσαι. Η καλή σου διάθεση προδιαθέτει το σύντροφό σου να σου ανοίξει την καρδιά του και να σου εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως δεν κινδυνεύεις από κανέναν άλλον, εκτός από τις σκέψεις σου. Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις ό,τι σε πληγώνει και σε βαραίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώσε μεγάλη έμφαση σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς και μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα νιώθοντας αδικημένη. Αν και σε περιμένει πολύ κούραση σήμερα στα εργασιακά, το αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας σε δικαιώνει. Καιρός να αντιμετωπίσεις τη σχέση με το σύντροφό σου με σοβαρότητα και ωριμότητα και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε λάθος ανθρώπους για μια ακόμα φορά.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις