Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια 5 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 05/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 05 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Η υπευθυνότητα σου σήμερα η οποία είναι μεγαλύτερη από ποτέ σου δημιουργεί πρόσθετο άγχος. Οι εργασιακές σου φιλοδοξίες ανεβαίνουν καθώς και η ένταση, την οποία θα πρέπει να ελέγξεις και να αποφύγεις, προκειμένου να διατηρήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους σε ένα καλό επίπεδο. Μη δίνεις έκταση σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιβαρύνεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ακατάλληλα πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το μυαλό σου σήμερα τρέχει σε υποχρεώσεις, ευθύνες και επιδόσεις σου. Εντούτοις είναι νωρίς να πάρεις αποφάσεις, γι’ αυτό και θα πρέπει να ελέγξεις την ανυπομονησία σου. Αρκετά κουραστική προβλέπεται η μέρα σου στα εργασιακά καθώς και ιδιαίτερα αγχωτική. Κινήσου με πρόγραμμα για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να γλυκάνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μη μένεις κολλημένη σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο ενδιαφέρον ενός προσώπου που προέρχεται απ’ τον εργασιακό σου χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Σελήνη να συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στο τομέα της περιπέτειας όλη μέρα, αναζητάς τρόπους να περάσεις καλά και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτική με τις όποιες λεπτομέρειες στα εργασιακά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη τα οποία θα ξαναβρείς σύντομα μπροστά σου. Εκμεταλλεύσου την περίοδο εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και φρόντισε να εμπλουτίσεις τις στιγμές έρωτα και πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και το δηλώνεις με κάθε τρόπο.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις