Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια 5 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 05/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς ξεκινάει ο μήνας;

ΚΡΙΟΣ: Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να σου έχουν προκαλέσει άγχος, όμως ηρέμησε και να είσαι σίγουρη πως θα βρεις τις λύσεις για μια ακόμη φορά. Δεν σταματάς να σκέφτεσαι και να προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις και βήματα σου. Το αποψινό βράδυ αφιέρωσέ το στον σύντροφό σου και αποκατέστησε την ατμόσφαιρα. Διασκεδάστε και φροντίστε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση που αφορά στο παρελθόν σου φαίνεται να σου προκαλεί ταραχή. Μάθε να περιμένεις και μη δείχνεις τις αδυναμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις νέα σου ταλέντα και ικανότητες. Το εύστροφο μυαλό σου δεν σταματά να σκέφτεται και να προσπαθεί να βρει διεξόδους και νέα ενδιαφέροντα. Περιόρισε τις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και φρόντισε να μειώσεις το χρόνο παραμονής σου στον εργασιακό σου χώρο. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση εγκεφαλική και ψυχική. Απόφυγε τις αναφορές στο παρελθόν και τις όποιες δυσάρεστες του στιγμές. Χάρισε στο σύντροφό σου μια ερωτική βραδιά και αποπλάνησέ τον. Η αποψινή βραδιά και το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται πολλά σε σένα που είσαι μόνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεπερνάς τα όρια των άλλων και μην μπερδεύεσαι στις υποθέσεις τους. Μπορεί πράγματι να το κάνεις από ενδιαφέρον, όμως γίνεσαι άθελά σου αδιάκριτη. Με δυσκολία καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Έχεις την ανάγκη να μείνεις στο κρεβάτι και να χουζουρέψεις. Πρόσθεσε μια πινελιά ρομαντισμού και πάθους στη σχέση με το σύντροφό σου και μην του προκαλείς τη ζήλια. Το τηλέφωνό σου δεν σταματά να χτυπά και του βάζεις ιδέες. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε μη μείνεις σπίτι για κανένα λόγο. Η βραδιά χαρακτηρίζεται κοινωνική και ενδιαφέρουσα.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις