Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια 6 Ιουνίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 06/06

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη, σήμερα συνιστάται να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό, όταν πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες που κατέχουμε. Κάποιο άτομο θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς. Το υπόλοιπο της ημέρας αναμένεται να περάσει χωρίς πρόβλημα. Εάν μας ενδιαφέρει, η μέρα μπορεί να μας προσφέρει κάποια ευκαιρία για ρομαντισμό ή διασκέδαση. Εάν όμως αισθανθούμε ότι η κατάσταση της υγείας μας δεν είναι ιδανική ή ότι είμαστε πολύ κουρασμένοι, είναι προτιμότερο να αρνηθούμε μια έντονη δραστηριότητα.

ΚΡΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει μια εσωτερική πάλη και θα σε κάνει πολύ απαιτητική και υπερβολική σε αυτά που ζητάς με τη θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σου. Φέρσου ανάλογα με τις περιστάσεις. Συμβιβάσου με τις συνθήκες, γιατί θα τα χάσεις όλα! Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξε διαλλακτικότητα και εκμεταλλεύσου τα προσόντα σου στο έπακρο. Η διπλωματία θα σου δώσει τη νίκη!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σε βάλουν σε μπελάδες με τον Ερμή να περνά στον 3ο οίκο σου. Θα νιώσεις πιεσμένη λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σου. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σου. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφθείς.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις