Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 6 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 06/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στον τομέα της περιπέτειας που έρχεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στον τομέα των επιδόσεών σου σήμερα το πρωί, μπορεί να διχαστείς ή και να συνδυάσεις τη μάθηση με την πράξη. Είναι άριστη η στιγμή για να ανακτήσεις την αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά και να βρεις τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να φτάσεις στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στο ηλιακό 12ο οίκο σου, οπότε δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι χρειάζεσαι ξεκούραση. Μείνε λοιπόν στην αγκαλιά του συντρόφου σου, απόλαυσέ τη και ταυτόχρονα ανάκτησε και τις δυνάμεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, ικανοποίησε την ανάγκη σου για λίγη απομόνωση και μην σκέφτεσαι το παρελθόν που σε στεναχωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια σταθεροποιητική, ενδυναμωτική επιρροή επηρεάζει τους τομείς στης ζωής σου, την περιπέτεια, τη δημιουργικότητα και την αγάπη σήμερα. Μπορείς να συναναστραφείς με ανθρώπους που θα θελήσουν να σε βοηθήσουν να δεις νέες εργασιακές προοπτικές και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γεμάτη πάθος και ερωτισμό προβλέπεται η βραδιά με το σύντροφό σου. Απόλαυσέ τη και ανανέωσε τη σχέση που το τελευταίο διάστημα την είχες περάσει σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη ενισχύει την κοινωνικότητά σου. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα γεμίσουν ενδιαφέρον τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα για να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου σε ένα σημαντικό έργο ή μια προσπάθεια που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Η υποστήριξη συνεργατών σε αυτήν τη φάση που βρίσκεσαι στα εργασιακά θα λειτουργήσει βοηθητικά. Η Σελήνη βρίσκεται όλη μέρα στους Ιχθείς κι έτσι μπορείς να προσθέσεις άρωμα ρομαντισμού στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευαισθησίες και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μεγαλώνει τόσο, όσο να σου δημιουργεί μια μελαγχολία.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις