Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 6 Οκτωβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 06/10

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Πώς ξεκινάει ο μήνας;

ΚΡΙΟΣ: Αν και Κυριακή σήμερα οι συγκυρίες δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη μέρα έτσι όπως θα ήθελες. Αγαπημένα πρόσωπα χρειάζονται το ενδιαφέρον και τη στήριξή σου και ταυτόχρονα τηλέφωνα και ειδήσεις που αφορούν στις υποχρεώσεις σου, σε βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείς με αυτές. Πρόσφερε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και φρόντισε αν σου είναι δύσκολο, τουλάχιστον να δείξεις ότι τον παρακολουθείς και τον ακούς με προσοχή. Ασχολήσου με τον εαυτό σου σήμερα και χαλάρωσε, μιας και δεν έχεις και πολύ διάθεση για να ασχοληθείς με φλερτ και καινούριες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προτάσεις και οι κοινωνικές επαφές σου, σου εξασφαλίζουν μια όμορφη και δημιουργική μέρα. Πάρε το χρόνο σου και παρέμεινε λίγο περισσότερο στο σπίτι, μιας και η ατμόσφαιρά του σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε τη διάθεση να κάνετε πράγματα μαζί και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και εξελίξεις που αφορούν νέες γνωριμίες είναι αρκετά για να επαναφέρουν τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Τις βραδινές ώρες οι σκέψεις και οι προβληματισμοί των υποθέσεών σου επανέρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μείωσε λίγο τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ακούς και να λαμβάνεις υπόψη σου τις διαμαρτυρίες του σώματός σου. Είσαι αρκετά κουρασμένη και θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε σένα. Ζήσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου και υπενθύμισέ του το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του δίπλα σου. Αν είσαι μόνη, γεμίζουν το χρόνο και τις συναισθηματικές μπαταρίες σου τόσο οι φίλοι σου, που δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν τις βραδινές ώρες.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις