Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια 7 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 07/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Μια επίδραση Αφροδίτης – Άρη μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ανυπομονησίας ή επείγουσας ανάγκης, η οποία από τη μία μπορεί να σε βοηθήσει να κινηθείς δυναμικά, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο μικρών προβλημάτων. Για αυτό να θυμάσαι πως παν μέτρον άριστον. Καταπολέμησε τις ανησυχίες σου στα εργασιακά για να μπορέσεις να έχεις μια εποικοδομητική μέρα. Ένας συναισθηματικός αυτοέλεγχος θα βοηθήσει να αποφύγεις προβλήματα και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συνέχισε να απολαμβάνεις το φλερτ, δέξου τα κοπλιμέντα και τις φιλοφρονήσεις και αρκέσου σε αυτό. Μην ενθουσιάζεσαι και κυρίως μη χαραμίζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια επιτάχυνση των ρυθμών σήμερα με τα θέματα εργασίας και ρουτίνας πιθανά να σου προσθέσει άγχος και κούραση, όμως φαίνεται να ανταπεξέρχεσαι ικανοποιητικά παρά την εξάντλησή σου. Η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με το Δία, ενδεχομένως προκαλώντας κάποια λάθη λόγω των υπερβολικών προσδοκιών σου στα εργασιακά. Επίσης απόφυγε τα παιχνίδια ανταγωνιστικότητας και εξουσίας με συναδέλφους και ανώτερους σου. Μικρά πράγματα και αλλαγές είναι αυτά που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κατά τα άλλα φαίνεται να έχετε βρει τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να περάσεις όμορφα και να βρεθείς με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα που μπορούν να καλύψουν τα όποια συναισθηματικά σου κενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ενέργειες που δέχεσαι σήμερα φέρνουν τις ευθύνες και τις φιλοδοξίες σου στο προσκήνιο. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεσαι απόλυτα προσανατολισμένη στους στόχους σου υπάρχει κάποια τάση να γυρίζεις προς τα πίσω. Είναι μια σημαντική εβδομάδα αυτή που διανύεις για την πορεία των εργασιακών σου, για την καριέρα και τις επιδιώξεις σου καθώς προκύπτουν μικρές αλλαγές και εξελίξεις. Προσπάθησε να είσαι δίκαιη με τον αγαπημένο σου χωρίς να αποστραγγίζεις φυσικά τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε φλερτ, παρέες φίλων, ουσιαστική επικοινωνία και κυρίως τον εαυτό σου.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις