Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια 8 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 8 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Με την Σελήνη να περνά στους Διδύμους σήμερα μην θυσιάσεις τις αξίες σου μόνο και μόνο για να κατακτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Επένδυσε στην ομαδική δουλειά και η επιτυχία θα σε βρει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Κάποια εμπόδια που θα ορθώσουν μπροστά σου οι ανταγωνιστές σου, ας μην σε πτοούν. Κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θετικά ευνοούνται το επόμενο διήμερο: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ
Πνευματικές διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα με το τετράγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου να παρεμβάλει εμπόδια. Μην επηρεάζεσαι από τρίτους αρνητικά και μη γίνεσαι εριστική με τους συνεργάτες σου. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης. Η ανάγκη σου για επιτυχία και επιβράβευση θα τύχει ικανοποίησης. Μην αμελείς όμως να χαίρεσαι όσα ήδη έχεις και σε καμία περίπτωση μην τα θεωρείς δεδομένα στη ζωή σου.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σου συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες. Τα άστρα και η Σελήνη στο ζώδιό σου θα ξεκαθαρίσουν πολλές εκκρεμότητες και σε βοηθούν να επιλύσεις οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις