Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια 9 Απριλίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου 2019. Δείτε αναλυτικά τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα, σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Απόφυγε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαι αρκετά οξύθυμη και δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου… Με την Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη απόφυγε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαι αρκετά οξύθυμη και δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα με την επιρροή αυτής της όψης δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις. Μην χάσεις σήμερα την αυτοκυριαρχία σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς. Η κυκλοθυμική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές ρήξεις.

Κριός
Η σύνοδος του Πλούτωνα τονίζει τις προσπάθειές σου! Έχεις πάθει εμμονή με την δουλειά σου και δεν σου αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα και να απολαύσεις ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σε ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 20, 8

Ταύρος
Θα ήταν επιζήμιο να θυμώσεις με την σύνοδο Σελήνης-Άρη! Αν η συμπεριφορά των γύρω σου δεν σου αρέσει, μην γίνεσαι εκρηκτική και ευερέθιστη. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείς από το ενδιαφέρον κάποιου για σένα. Φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες, ξεκουράσου και δώσε προσοχή στην υγεία σου. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σε φορτίζουν υπερβολικά.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις