Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια 9 Νοεμβρίου 2019: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 09/11

ζώδια

Ζώδια για σήμερα Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019. Δείτε αναλυτικά για όλα τα ζώδια, τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα…

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αντιμετωπίζεις τα πάντα σαν μια περιπέτεια και πολύ καλά κάνεις. Αυτός είναι ο καιρός για να δώσεις περισσότερη σημασία στις συναισθηματικές σου ανάγκες, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Οι εργασιακές εξελίξεις που περιμένεις με αγωνία χρειάζονται υπομονή. Απαλλάξου από το άγχος και άσε τους προβληματισμούς για την εβδομάδα που έρχεται. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου, να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να αφήσετε για λίγο πίσω τα όσα σας προβληματίζουν είτε μεμονωμένα, είτε κοινά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις το Σαββατόβραδο ανεκμετάλλευτο. Μπορούν να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες απ’ το πουθενά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, οπότε μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τη συναισθηματική αποτοξίνωσή σου. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις φαίνεται να έχουν σφηνώσει για τα καλά στο μυαλό σου κι έτσι τουλάχιστον τις πρωινές ώρες τις αφιερώνεις σε σκέψεις ή ενέργειες που αφορούν στην καριέρα και τις υποχρεώσεις σου. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Κάντε κοινά σχέδια, οργανώστε το επόμενο διάστημα προσθέτοντας ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις δεν σε αφήνουν να μελαγχολήσεις και να βιώσεις τη μοναξιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αβεβαιότητες ή οι προσωπικές σου ανασφάλειες τις πρωινές ώρες ρίχνουν τη διάθεσή σου, όμως καθώς κυλούν οι ώρες αρχίζεις να βρίσκεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της κοινωνικότητάς σου διεγείροντας την επιθυμία σου να βρεθείς με ευχάριστους και αισιόδοξους ανθρώπους. Οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου δεν λείπουν όμως εσύ δεν θα πρέπει να παρασυρθείς. Διατήρησε τις ισορροπίες και την καλή σου σχέση με συναδέλφους. Η μέρα προχωρά με περισσότερο ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια αρμονική όψη. Έτσι είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι, φρόντισε να περάσεις καλά κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αν θέλεις να διαβάσεις όλες τις προβλέψεις κάντε κλικ εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις