Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια εβδομάδας: Οι προβλέψεις για 24-30 Σεπτεμβρίου 2018

ζώδια

Τι λένε τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα (24-30/09/2018); Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια για την εβδομάδα 24-30 Σεπτεμβρίου 2018. Έντονη, αποφασιστική και εσωστρεφής. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για την ενέργεια που κατακλύζει αυτή την εβδομάδα τον κοσμικό ουρανό παντού και ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Έντονη, αποφασιστική και εσωστρεφής. Αυτές είναι οι λέξεις-κλειδιά για την ενέργεια που κατακλύζει αυτή την εβδομάδα τον κοσμικό ουρανό παντού και ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Τη Δευτέρα η Πανσέληνος στον Κριό θα φωτίσει τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας εξαιτίας των επίγειων ευθυνών σας. Πού χαθήκατε; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσετε και, σε πολλές περιπτώσεις, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα στο πλαίσιο της ρομαντικής σας σχέσης.

Αυτή η πανσέληνος ακολουθείται από ένα τετράγωνο του Ήλιου στον Κρόνο την Τρίτη, το οποίο απαιτεί να αναγνωρίζουμε την ατομική μας ευθύνη στην επιτυχία ή αποτυχία οποιασδήποτε σχέσης. Αυτά δεν είναι εύκολα θέματα, αλλά είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση, προκειμένου να προωθηθεί μια ισότιμη σχέση που να ικανοποιεί τόσο τις ατομικές ανάγκες σας όσο και του αγαπημένου σας. Ευτυχώς, την Πέμπτη ο Ήλιος και ο Άρης θα είναι σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο, δίνοντάς σας πολλά κίνητρα για να το κάνετε αυτό. Ο Πλούτωνας γυρίζει επίσης απευθείας την Κυριακή. Η έντονη αγάπη θα φέρει εσάς και το σύντροφό σας σε νέα ύψη. Εάν όμως βρεθείτε μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά σας και νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε πρωτοβουλία κάλο θα ήταν να το σκεφτείτε ξανά.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι γεμάτη άγχος και με πολλές απαιτήσεις που έχουν σχέση με την εργασία σας. Παραμείνετε ήρεμοι και μην χαλάτε την οργάνωσή σας. Οι υποχρεώσεις χαμηλής προτεραιότητας μπορούν να περιμένουν. Οι συνεργάτες σας και οι συνάδερφοι μπορούν να σας βοηθήσουν εάν αισθάνεστε απροετοίμαστοι ή εξουθενωμένοι.

Μια νέα και συναρπαστική ενέργεια έρχεται στον τομέα των σχέσεών σας. Το Σύμπαν σας δίνει ώθηση να θέσετε τα όριά σας. Εάν είστε πολύ επιθετικοί, θα σας μαλακώσει λίγο. Αυτό είναι καλό και για τα οικονομικά σας. Αναζητήστε τον συμβιβασμό και ίσως αντιληφθείτε ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα από ότι υπολογίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία για τα συναισθήματα των άλλων στον εργασιακό σας χώρο. Τα γεγονότα θα ενθαρρύνουν ειλικρινείς συζητήσεις, αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν και ορισμένες αντιπαραθέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να οικοδομήσετε καλές σχέσεις εργασίας. Να είστε προσεκτικοί με τις τυπικές διαδικασίες. Έχετε σοβαρούς λόγους να αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητές σας.

Παίρνετε μια ώθηση ζεστής ενέργειας από το σύμπαν αυτή την εβδομάδα. Αυτό συνδυάζει τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειές σας με ειρηνικό, αρμονικό τρόπο και σας επιτρέπει να διασκεδάζετε με κοντινούς σας ανθρώπους. Ωστόσο, μια πτυχή χτυπά στην περιοχή που διέπει τα κέρδη και τις αξίες. Και τα δύο πρέπει να αναθεωρηθούν πριν μπορέσετε να κάνετε τα σοβαρές τομές στα οικονομικά σας.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο tlife.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή για να δείτε τα αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς. Αναμείνετε να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι, αλλά κάντε το καλύτερο για να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Η υπερβολική συζήτηση μπορεί να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη διάδοση κουτσομπολιού. Αυτή είναι επίσης η κατάλληλη εβδομάδα για ταξίδια. Ακολουθήστε την φυσική σας περιέργεια.

Αυτή την εβδομάδα έχετε πλανήτες που ανταγωνίζονται στον ουρανό και ο καθένας θέλει να γίνει το δικό του. Η πλανητική δραστηριότητα ευνοεί τις αλλαγές, στην εμφάνιση και στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ
Ισχυρά ρεύματα μπαίνουν στο παιχνίδι τώρα, και θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι γίνεστε χίλια κομμάτια σε καθημερινή βάση. Η συμπαράστασή σας στους συναδέλφους είναι πιθανό να είναι αρκετά δυνατή. Μπορείτε να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τα γεγονότα μπορούν να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση αν αισθάνεστε απαραίτητοι. Οι ανησυχίες για την οικογένεια ή η αίσθηση ότι η δουλειά τρώει πολύτιμο οικογενειακό χρόνο μπορεί να παίξει ρόλο στις αποφάσεις σας.

Αν ψάχνατε για νέα δουλειά, είναι μια εξαιρετική στιγμή να ξεσκονίσετε το βιογραφικό σας. Αν αναζητάτε μια προαγωγή ή ένα πακέτο καλύτερων προμηθειών με τον σημερινό εργοδότη σας, δημιουργήστε έναν φάκελο που τεκμηριώνει όσα έχετε προσφέρει στην εταιρεία.

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις