Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια Ιουνίου 2021: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις

ζώδια

ΖΩΔΙΑ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου η αστρολόγος του tlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ: Το σπίτι φαίνεται να είναι το βασικό στήριγμά σου αυτόν τον μήνα για αυτό και γίνεται το καταφύγιό σου. Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση καθώς το προηγούμενο διάστημα είχες κουραστεί πολύ σωματικά και ψυχικά.

Έως τις 22/6 ο Ερμής κινείται ανάδρομα και δεν λείπουν οι ανατροπές στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Διατήρησε την υπομονή σου και δώσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, επιβραδύνοντας λιγάκι τους ρυθμούς σου.

Πρέπει να μάθεις την αξία της υπομονής και της μεθοδικής δράσης. Εκρηκτική προβλέπεται να είναι η έκλειψη Ηλίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 10/6 καθώς οι αντιλήψεις, η κοσμοθεωρία και τα οικονομικά σου αντιμετωπίζουν μια αναταραχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τομέας των οικονομικών σε ταλαιπώρησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα όμως φαίνεται πως αυτόν τον μήνα και σχετικά από τις αρχές του, έρχονται οι λύσεις που περίμενες.

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει προκειμένου να καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, και γιατί όχι να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας μεικτός θα έλεγε κανείς για τον τομέα των εργασιακών σου, καθώς έχει τις ευκαιρίες επέκτασης και ανόδου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λείπουν και τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο μήνας ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 3/6 δίνοντάς σου όλη του την εύνοια στον τομέα των εργασιακών σου και με την έκλειψη Ηλίου στις 10/6 στο δικό σου ζώδιο.

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί ουσιαστικά μια επανεκκίνηση κυρίως στα εργασιακά σχέδιά σου. Το μυαλό σου επικεντρώνεται σε ορισμένα άλυτα προβλήματα και οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις