Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 1 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 1 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Επικεντρώσου περισσότερο στα ζητήματα που προέχουν και σε προβληματίζουν περισσότερο και δώσε τις απαιτούμενες λύσεις για να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί από άποψη ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Εκμεταλλεύσου το για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

Ταύρος: Πέρασες μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και αυτογνωσίας, οπότε τώρα θα είσαι πιο κατασταλαγμένος και ώριμος. Έχεις αναλύσει διεξοδικά όλα τα δεδομένα σου και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων σχεδιάζεις. Κάνε λοιπόν τις κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί τα πράγματα είναι με το μέρος σου.

Δίδυμοι: Σήμερα καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμων και αμετακίνητος. Μάθε να χειρίζεσαι πιο διπλωματικά και έξυπνα άτομα και καταστάσεις και δεν θα βγεις χαμένος. Επίσης, φρόντισε στις όποιες σχέσεις σου να είσαι ευθύς και ειλικρινής, για να ξέρουν και οι γύρω σου που βαδίζουν. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να αποφύγεις μελλοντικές παρεξηγήσεις κι εντάσεις.

Καρκίνος: Η σημερινή μέρα υπόσχεται ανεβασμένο ηθικό, λόγω της Σελήνης που βρίσκεται  στον Κριό. Αλλαγές και δυνατότητες ξεκούρασης θα σου χαρίσουν έναν αέρα ζωντάνιας. Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται να δώσει νέα απρόσμενα δεδομένα στη ζωή σου που θα σου προφέρουν ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση.

Λέων: Αναμένεται να γίνουν νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή και στον χώρο της δουλειάς σου. Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οφείλεις να είσαι πιο ενεργητικός και δημιουργικός. Φρόντισε να απαλλαγείς άμεσα από κάθε ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και δε σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

Παρθένος: Οι πλανήτες σήμερα στο σύνολό τους φέρνουν δυσμένεια και εμπόδια στην επίλυση των υποθέσεών σου. Μην πανικοβάλλεσαι. Άσε απλά τα πράγματα όπως είναι, και όταν φύγει αυτό το αρνητικό κλίμα τότε μόνο προχώρα στην λήψη σημαντικών για τη ζωή σου αποφάσεων. Τα άτομα που σε περιστοιχίζουν περιμένουν πολλά από εσένα, αλλά για το δικό σου καλό προσπάθησε να μην αναλώνεσαι στα δικά τους ζητήματα.

Ζυγός: Αν ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή να φέρεις εις πέρας τα όνειρα και τα σχέδιά σου, αυτή η στιγμή ήρθε. Σήμερα θα είσαι σε θέση να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, φροντίζοντας μόνο να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει επιτέλους ανταμείβονται και θα γευτείς τους καρπούς όσων πέτυχες. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου.

Σκορπιός: Η ημέρα απαιτεί αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου. Ό, τι αρνητικό κι αν παρουσιάζεται μην αφήσεις να σε πτοήσει και συνέχισε την πορεία που έχεις χαράξει. Ζητήματα που κωλυσιεργούν σύντομα θα μπουν σε μια τάξη και θα λυθούν. Δέξου την κατάσταση ως έχει, γιατί όσο και να προσπαθείς να φτιάξεις τα πράγματα δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.

Τοξότης: Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις όλα αυτά για τα οποία προσπαθείς καιρό. Το τοπίο είναι μπερδεμένο και σε ταλαιπωρεί, αφού αδυνατείς διαχειριστείς την κατάσταση και να φτιάξεις τα πράγματα. Ανοίξου σε οικεία πρόσωπα, για των οποίων τις προθέσεις να είσαι σίγουρος, και ζήτησε τη βοήθειά τους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε