Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 10 Φεβρουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 10 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Ταύρος: Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που σου ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στην ζωή σου. Σε όποιες αναταραχές και εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν, καλό θα ήταν να τις κρατήσεις μακριά σου. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Δίδυμοι: Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος: Σήμερα πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Η ημέρα είναι ιδανική για τέτοιου είδους κινήσεις και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ότι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Οι πλανήτες συνωμοτούν υπέρ σου με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησε τες!

Λέων: Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, όμως πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Παρθένος: Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ότι κάνεις, για να μην γίνουν λάθος κινήσεις. Κοίτα να μη δείχνεις και πολλή ευαισθησία σ’ αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητάς σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Ζυγός: Μέρα που πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις από οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα είναι αυτή η Παρασκευή για εσένα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιχειρήσεις ξεκαθαρίσματα είτε σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε