Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 15 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 15 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα είναι αρκετά ήρεμος και ισορροπημένος, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα του δημιουργούσαν πρόβλημα και τον αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και καλό είναι σήμερα να κάνεις ότι μπορείς, για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου δύναμη και ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη μια και καλή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα πισωγυρίσματα.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 μπορεί να πραγματοποιήσει ότι βάλει στο μυαλό του και αυτό θα φανεί έντονα, καθώς θα χρειαστεί να πάρει αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή του αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις γύρω του. Σε αυτή την κατεύθυνση θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου όποτε χρειαστείς τη συμβουλή τους.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση που δεν θα τον αφήσει να λειτουργήσει σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρει.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει θετικές εξελίξεις, κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο, γι’ αυτό μην επαναπαύεσαι ούτε στιγμή.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 δεν θα είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που θα μπορούσε να βρεθεί. Αυτό αγαπητέ Λέοντα δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο και να βρεις τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις τις ισορροπίες σε σημαντικές σχέσεις σου, κάτι που αργότερα θα το μετανιώσεις και θα σου δημιουργήσει προβλήματα.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα προβληματιστεί αρκετά, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να του υπενθυμίσουν πως ότι έχει αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά του. Απ’ την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις του είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα, δεν μπορεί να προλάβει να τις δευθετήσει όλες. Ότι κι αν γίνει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου, τόσο τα σωματικά όσο και τα συναισθηματικά. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Διαφορετικά δεν θα μπει ποτέ μία σειρά στη ζωή σου.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα κάνει πολλές σκέψεις για το μέλλον του και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, θα μπορέσει να υλοποιήσει τις όποιες επιδιώξεις του. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ζήτησε τη βοήθεια τους και μίλησε τους ανοιχτά για όσα σε απασχολούν.

Τοξότης: Ο Τοξότης σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει μία ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα και οι υποχρεώσεις του θα αυξάνονται ώρα με την ώρα. Δείξε λοιπόν, την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από κάποια ζητήματα που θα προκύψουν, εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά σου χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός ώστε να βρεις και λίγη ώρα για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως σήμερα Πέμπτη, 15/12/2016 θα έχει πολλές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητες για να πετύχει πολλά από αυτά που θέλει. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου που θα δημιουργήσει εμπόδια στη δυναμική στάση που πρέπει να επιδείξεις για να πετύχεις όσα θέλεις. Άφησε στην άκρη τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου συγκεντρωμένος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου, ειδικά με κάποια άτομα που θα σε εκνευρίσουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε