Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 15 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 15 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Η μέρα είναι κατάλληλη για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που διαιωνίζονται και σε καταπιέζουν. Ταξίδια, συναντήσεις και νέες γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα, καθώς και ένα απρόβλεπτο συμβάν – όχι απαραίτητα δυσάρεστο -που θα σε προβληματίσει ο τρόπος αντιμετώπισής του.

Ταύρος: Αυτή είναι μια περίοδος έντονης δράσης για το ζώδιό σου, η οποία θα οδηγήσει σε ολοκλήρωση των στόχων σου. Απρόσμενα γεγονότα έρχονται να φορτίσουν το τοπίο και να ερεθίσουν τη δυναμική σου πρόθεση για δράση. Μία ευχάριστη έκπληξη που θα ακολουθήσει, θα σε αποζημιώσει για την ταλαιπωρία. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου.

Δίδυμοι: Η αστάθεια έφτασε στο τέλος της. Μία εποχή μεγάλης σταθερότητας για το ζώδιό σου ανατέλλει, η οποία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα βελτιώσει τον τομέα της επικοινωνίας στη ζωή σου. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων θα σε απασχολήσει και θα πάρεις εφόδια για την αντιμετώπιση επερχόμενων ζητημάτων.

Καρκίνος: Οι προσπάθειες που έκανες στο παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους φέρνουν την επιτυχία και τη δικαίωση που περίμενες εδώ και καιρό. Προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν αρκετά απομακρύνονται και τη θέση τους παίρνει μία σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα σε οδηγήσει σε μια θεαματική μεταμόρφωση εμφανισιακά.

Λέων: Οι απαιτήσεις ήταν αυξημένες το προηγούμενο διάστημα για το ζώδιό σου, η ανάγκη επίλυσης ορισμένων ζητημάτων ήταν επιτακτική, ενώ η ανταγωνιστική διάθεση κάποιων σε έφερε προσωρινά σε δύσκολη θέση. Όλα αυτά όμως πλέον ανήκουν στο παρελθόν και απομακρύνονται χωρίς συνέπειες. Θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις στον εαυτό σου χρόνο για την επίλυση σημαντικών προσωπικών ζητημάτων.

Παρθένος: Οι εμπειρίες που απέκτησες το τελευταίο διάστημα σού δημιουργούν τη διάθεση να κατακτήσεις το καλύτερο για τη ζωή σου. Οι ικανότητες και ο χαρακτήρας σου θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Η αναγνώριση έρχεται για το ζώδιό σου, και σου προσφέρει δικαίωση και ικανοποίηση. Κάποιες διαπραγματεύσεις που απαιτούνται, χρειάζονται έλεγχο και προσοχή

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε