Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 15 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 15 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Οι σημερινές αστρολογικές όψεις σου προκαλούν μια γενικότερη αβεβαιότητα και σε οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα είτε για αυτούς που σε περιβάλλουν είτε για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω σου. Αυτό όμως άμεσα θα αλλάξει και όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Θα ξέρεις τι σου γίνεται και θα μπορέσεις να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον.

Ταύρος: Η σημερινή ημέρα φέρνει στο προσκήνιο πολλές ευθύνες, τις οποίες πρέπει να αναλάβεις και να διαχειριστείς με μεγάλη ωριμότητα. Σε βοηθάει πολύ η σιγουριά που νιώθεις πλέον για τον εαυτό σου και η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρεις. Φρόντισε μόνο να ακολουθείς ένα πλάνο για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των εργασιών και του χρόνου σου.

Δίδυμοι: Οι θετικές επιρροές των σημερινών αστρολογικών όψεων οδηγούν τη ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο. Τα όνειρα και οι στόχοι σου βλέπεις ότι προχωρούν προς την επιτυχή τους υλοποίηση ενώ οι απανωτές αλλαγές, εξελίσσουν τα πράγματα διαρκώς προς το καλύτερο. Αξιοποίησε όλο αυτό το θετικό κλίμα και άδραξε κάθε ευκαιρία που θα σου λύσει τα χέρια σε όποιο ζήτημα κληθείς να αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Καρκίνος: Η πίεση που δέχεσαι μέρες τώρα σε έχει αποσυντονίσει πολύ και έχεις κάνει πολλές βεβιασμένες και λάθος κινήσεις. Το πλανητικό σκηνικό όμως σήμερα σου στέλνει θετικές επιρροές, οπότε είναι η ιδανική στιγμή να πάρεις κάποια απόσταση από τα προβλήματα, ώστε να ξεκουράσεις τη σκέψη σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις δριμύτερος και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις για κάθε προβληματική κατάσταση που ενδέχεται να αντιμετωπίσεις.

Λέων: Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα και καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και κάνε ένα μικρό διάλλειμα, ώστε να σκεφτείς καθαρά τι γίνεται στη ζωή σου. Σύντομα θα διαπιστώσεις πως το πρόβλημα ήταν πιο πολύ στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο πίστευες.

Παρθένος: Τα σχέδιά σου αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Αυτό σε δυσαρεστεί και σε βγάζει εκτός πλάνου. Μην είσαι υπερβολικός όμως στις αντιδράσεις σου, αφού δεν γίνεται πάντα να κυλούν όλα τέλεια. Άσε λοιπόν την απαισιοδοξία στην άκρη και κινήσου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην ξεχνάς ότι έχεις τα άστρα με το μέρος σου, καθώς η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς σε βοηθάει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να οδηγηθείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζυγός: Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που σου προκαλούν στρες και θολώνουν τη σκέψη σου. Αυτό σε καθιστά ανίκανο να πάρεις οποιαδήποτε σωστή απόφαση και νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο πουθενά. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου, πάρε χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και δώσε ένα τέλος σε ό, τι σε βασανίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Από εδώ και πέρα καλά θα κάνεις να μην αφήσεις ξανά δουλειές για την τελευταία στιγμή, γιατί θα οδηγηθείς ξανά σε αδιέξοδο.

Σκορπιός: Το πλανητικό σκηνικό με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και ευνοεί την επίτευξη των στόχων σου. Ξέρεις τι ζητάς και είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Αξιοποιείς κάθε μέσον που διαθέτει, ώστε να οδηγηθείς στην επιτυχία.

Τοξότης: Η σημερινή ημέρα προβλέπεται άκρως επίφοβη για τυχόν ολισθήματα. Θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη και οι επιλογές σου ίσως σε διαψεύσουν, φέρνοντας ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αποφεύγεις παγίδες και να μελετάς καλά κάθε σου κίνηση, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Με σύνεση και ψυχραιμία όλα θα γίνουν όπως πρέπει και στην ώρα τους.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε