Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 16 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 16 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με κάποια απρόσμενα γεγονότα που θα τον αναστατώσουν και θα τον κάνουν να νιώσει αμήχανος χωρίς να ξέρει πως να προχωρήσει παρακάτω. Ότι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 χρειάζεται να είναι συγκεντρωμένος και να μην παρασυρθεί από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 είναι σε μια υπερένταση η οποία όμως μάλλον θα του βγει σε καλό αφού θα του δώσει την ενέργεια να λύσει πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα εκνευριστεί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω του. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα έρθει αντιμέτωπος με καθυστερήσεις και τα εμπόδια τα οποία θα τον αποσυντονίσουν και θα τον εκνευρίσουν. Κι όμως… αν ηρεμήσεις θα δείς ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 όσα εμπόδια κι αν βρίσκει μπροστά του δεν πρέπει να τον αποσυντονίσουν και να σταματήσει τις προσπάθειες που κάνει εδώ και καιρό για να υλοποιήσει τους στόχους του. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα Παρασκευή, 16/12/2016 θα πρέπει να έχει αυτοέλεγχο καθώς κάποια γεγονότα θα τον ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθεί σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε