Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 18 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 18 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 θα περάσει μία αγχωτική ημέρα. Καλό είναι να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα θα προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ότι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις προτού πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 θα έχει καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογήσει με σύνεση ορισμένες καταστάσεις που θα του παρουσιαστούν. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις στα προβλήματα σου.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 είναι ιδιαίτερα αγχωμένος. Αυτό αγαπημένε Δίδυμε σε βάζει σε εγρήγορση για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 θα διαπιστώσει ότι διάφοροι τομείς της ζωής του, τον έχουν κουράσει αρκετά και θα έχει τη διάθεση να πάρει αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί σήμερα η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Άρη και θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία στην αντιμετώπιση τους.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 θα έχει πολλές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά του. Καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στις επιρροές που δέχεσαι από την σκληρή όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα Κυριακή, 18/12/2016 θα έχει πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη μπορεί να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε