Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός:  Αγαπητέ Κριέ ξεκινάει μια ημέρα που θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση λόγω της νέας θέσης του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Πολλές δραστηριότητες παρουσιάζονται με πολύ ενδιαφέρον. Ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Μόνο κοίτα να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και να ξεκουραστείς, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα νιώθεις το σώμα σου να σε προδίδει.

Ταύρος: Αγαπητέ Ταύρε με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω μπορείς να αρχίσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου και να ξεχάσεις τις παλιές τακτικές, που μπορεί να σε έφερναν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Άνοιξε τα φτερά σου και δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Μόνο έτσι θα βαδίσεις αργά, αλλά σταθερά, στην οδό της επιτυχίας. Έχεις όλα τα φόντα για να πετύχεις ότι βάλεις στο μυαλό σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καλές επιρροές που σου στέλνουν οι πλανήτες!

Δίδυμοι: Αγαπητέ Δίδυμε αυτήν την Δευτέρα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω ευνοείσαι για ξεκαθαρίσματα τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στα αισθηματικά σου. Απόβαλε λοιπόν όσο μπορείς το άγχος που συνεχώς σε κυριεύει και φρόντισε να χαλαρώσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και την οικογένεια σου, που σε καταλαβαίνουν και σε ξεκουράζουν.

Καρκίνος: Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα αυτή η Δευτέρα με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς θα φέρει απρόσμενα νέα στην ζωή σου που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι, οι λύσεις που αναζητάς σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια πελώρια λαχτάρα, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και άρχισε να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Παρθένος: Φίλε Παρθένε ο παράγοντας της τύχης δεν θα λείπει σήμερα από την ζωή σου με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς και να σε ευνοεί σημαντικά γεγονός που θα σε ευνοήσει σημαντικά. Παρ’ όλο που σε διέπει μία ανασφάλεια αυτό το διάστημα επιμένεις να θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που υπάρχουν τόσο στις αισθηματικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις. Προχώρα με γνώμονα το μέτρο και θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ζυγός: Αγαπητέ Ζυγέ έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα. Από σήμερα όμως και στο εξής με τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω προγραμματίσου, μην αγχώνεσαι και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο που θα σου απομείνει για να χαλαρώσεις λίγο και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Μερικά άτομα μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις θέσει για τη ζωή σου. Προσπέρασε τα έντεχνα και φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα.

Σκορπιός: Αγαπητέ Σκορπιέ έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον και με θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν και σταματούσαν την πορεία σου. Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικές υποθέσεις σου που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Μετρίασε την ταχύτητα σου, γιατί δύσκολα οι άλλοι θα αντέξουν τους ρυθμούς σου και έχεις ανάγκη την δική τους συμμετοχή.

Τοξότης: Αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε σήμερα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω να δεις πολλές καταστάσεις με αρκετή ψυχραιμία, να περάσεις υπέροχα με αγαπημένα σου άτομα και να ξεκουραστείς ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά σε αυτά που σε περιμένουν. Καταστάσεις που μπορεί να σε κούραζαν ψυχικά, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι με τη νέα θέση του Άρη στους Ιχθείς. Ωστόσο να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από ότι είναι ένας τσακωμός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε