Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 19 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα με το πλανητικό σκηνικό να σε βοηθά σημαντικά να πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου άρδην και τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τις προβληματικές καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου.

Ταύρος: Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ότι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται αλλά και τη δική σου ενέργεια για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Δίδυμοι: Το σημερινό Σάββατο θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες μόνος σου. Όπως και να έχει θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου.

Καρκίνος: Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται αυτό το Σάββατο. Σε όλα αυτά μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν για να κατακτήσεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Λέων: Αυτό το Σάββατο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο για εσένα αγαπητέ Λέοντα και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό και λίγη ώρα για να ξεκουραστείς καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές δεν είναι ανεξάντλητες.

Παρθένος: Οι δυνατότητες που έχεις αγαπητέ Παρθένε είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε