Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 2 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 2 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 02 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για τη Δευτέρα 02 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Η μέρα αν είσαι Κριός σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη όμως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Ταύρος: Εσύ που είσαι Ταύρος σήμερα θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

Δίδυμοι: Εάν είσαι Δίδυμος η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Καρκίνος: Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δείς τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους ιδανικές λύσεις.

Λέων: Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να ξεκλέψεις λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσεις και να δείς όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα με λογική σκέψη και συνέπεια.

Παρθένος: Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως και οι καλές επιρροές που σου στέλνει η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, με αποτέλεσμα να φέρεις τα πράγματα τελικά εκεί που εσύ θέλεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε