Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μια πολύ καλή μέρα για να ολοκληρώσει σχέδια και να εκπληρώσει όνειρα που κάνει εδώ και καιρό. Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς εποικοδομητικά με όσα σε ευχαριστούν.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μία καλή ημέρα για να υλοποιήσει πολλά από τα σχέδιά του κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα νιώθει κάπως ευαίσθητος και αυτό θα κάνει να απομονωθεί από το περιβάλλον του. Η θέση της Σελήνης στον Σκορπιό σε παροτρύνει να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει και να βρεις τρόπους να τα διορθώσεις. Λίγη προσοχή μόνο για να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα θέλει να βελτιώσει κάποιους τομείς της ζωής του, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Πάντως για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα έχει μία καλή μέρα. Με την Σελήνη να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δείς με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά τα σχέδιά σου.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα αντιμετωπίσει αρκετά γεγονότα που θα προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό και θα σπείρουν μέσα του αμφιβολίες για διάφορες αποφάσεις που έχει πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα εκνευριστεί από κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα προκληθούν και αυτό δεν θα του βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα νιώθει αρκετά καλά για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να τον κάνει να επαναπαυθεί σε όσα έχει καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος αλλά με δυναμικότητα. Η μέρα θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε όσα έχεις ονειρευτεί και θέλεις να υλοποιήσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε