Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 22 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 22 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα Πέμπτη, 22/12/2016 επηρεάζεται στις επαφές και στα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα είναι πολύ δυναμικός και θα του δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσει πολλά από τα σχέδιά του. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δεν θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα καθώς η μέρα επηρεάζει τις επαφές και τις επικοινωνίες του. Γενικά ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Τα πράγματα θα κινούνται πολύ γρήγορα και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν αν δεν κινηθείς άμεσα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σου προκαλέσει η σημερινή μέρα και μείνε πιστός και συνεπής στο πρόγραμμά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που έχεις κάνει σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Για να μην αγχωθείς όμως αγαπητέ Λέοντα καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Τρίτη, 20/12/2016 θα διαπιστώσει ότι τα πράγματα γύρω του δεν παίρνουν την τροπή που θέλει. Παρ όλα αυτά πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε