Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 23 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 23 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα αγαπητέ Κριέ απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες και η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δεν θα ήταν καλό και συμφέρον, να παρεξηγηθείς μαζί τους. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το!!!

Ταύρος: Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Δίδυμοι: Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα σε καταβάλει το άγχος και δεν θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως.

Καρκίνος: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας προσπαθεί να σε αφυπνίσει αγαπητέ Καρκίνε από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις για άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που θα επικρατήσει, σε εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη για να μην πέσεις πάνω σε κακοτοπιές.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Παρθένος: Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε οποιαδήποτε καινούργια κίνηση σκέφτεσαι να κάνεις γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί σε αρκετά παρορμητικές τάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος καταστάσεις και συμπεράσματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μπει ένα πρόγραμμα σε ότι κάνεις, αν θέλεις να δεις αποτέλεσμα στις όποιες προσπάθειές σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε