Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 24 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 24 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα περάσει μία μέρα γεμάτη ένταση. Θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνιση τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή του. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα έχει πολλές ευκαιρίες και ιδιαίτερα σημαντικές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να τα εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και είναι σίγουρο ότι όλα μετά θα πάρουν το δρόμο τους.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα δυσκολευτεί κάπως. Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο ότι με ότι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα έχει μία εποικοδομητική ημέρα. Πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Διανύεις μια περίοδο που βλέπεις πολλά πράγματα από την θετική τους πλευρά και η δυναμικότητα που σου χαρίζει η σημερινή θετική όψη της Σελήνης με τον Δία από την Παρθένο σε παροτρύνει να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Σάββατο, 24/12/2016 θα καταφέρει σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς, γιατί θα έρθουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε