Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 25 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 25 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα που είναι Χριστούγεννα θα ξεκινήσει δυναμικά την μέρα του. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα που είναι Χριστούγεννα θα περάσει μία ευχάριστη ημέρα. Οι ευκαιρίες που θα φέρει μπροστά σου η σημερινή μέρα είναι πάρα πολλές και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης από τις εξελίξεις που έρχονται.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα που είναι Χριστούγεννα θα έχει μία ανέλπιστα καλή ημέρα. Αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες σε βασικούς τομείς της ζωής σου τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται γρήγορα και καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η σημερινή Κυριακή σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις αλλά και να δείς την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα που είναι Χριστούγεννα θα χαρακτηρίζεται από μία μελαγχολία. Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα για το ζώδιο σου. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές για τους διάφορους τομείς της ζωής σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Λέων: Ο Λέων σήμερα που είναι Χριστούγεννα θα περάσει μία διφορούμενη κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα μπορεί να σε βάλει σε μια κατάσταση όπου η θεωρία θα έχει απόσταση από την πράξη. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει να κάνεις και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου για να προχωρήσεις παρακάτω.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα που είναι Χριστούγεννα θα νιώσει μπερδεμένος. Καλύτερα σήμερα αγαπητέ Παρθένε, να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέριά σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε