Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 25 Νοεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 25 Νοεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρσκευή 25 Νοεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Ταύρος: Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα και ίσως από το μεσημέρι και μετά να μελαγχολήσεις κιόλας. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Δίδυμοι: Προχώρα σήμερα με πολύ θάρρος στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στο πλευρό σου και σε βοηθούν να διαπρέψεις με ότι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να μην ξεστομίσεις σκληρά λόγια.

Καρκίνος: Απόφυγε με εξυπνάδα και διπλωματία τα παιχνίδια επιβολής αυτήν την ημέρα όπου οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια και η παρουσία σου δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Λέων: Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ότι καλύτερο για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, που συνεχώς πληθαίνουν λόγω της δικής σου αδράνειας.

Παρθένος: Η σημερινή Παρασκευή θα είναι θετική παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ότι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε