Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 26 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 26 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: O Κριός σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 δεν θα έχει καλή διάθεση και αυτό θα τον κάνει να βλέπει μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι αυτό καλύτερα να δείξεις πολλή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις. Η πιο ασφαλής λύση θα είναι να κινηθείς ουδέτερα.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 δεν θα έχει και τόσο καλή διάθεση και θα υπάρχουν στιγμές που όλα και όλοι θα του φταίνε. Ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη τα ζητήματα που μπορεί να είναι σε στασιμότητα. Σήμερα μείνε μακριά από υπερβολές και μείνε όσο πιο κοντά γίνεται στους δικούς σου ανθρώπους. Έχεις ανάγκη τη βοήθειά τους κι αυτοί είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν απλόχερα.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει θετικές εξελίξεις σε πολλά θέματα που τον απασχολούν. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου αναρωτώμενος τι είναι καλύτερο και τι όχι και άδραξε την μέρα σου, όσο περισσότερο και πιο αποδοτικά μπορείς.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα είναι αισιόδοξος. Φίλε Καρκίνε μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που θα σε διακατέχει. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Λέων: Ο Λέων σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα πρέπει να προσέχει. Η ημέρα απαιτεί από εσένα αργά και σταθερά βήματα, καθώς και πολύ υπομονή αγαπητέ Λέοντα. Ειδικά τις φορές που νιώθεις ότι φτάνεις στην πηγή, είναι και η κατάλληλη στιγμή να κοντοσταθείς και να βεβαιωθείς ότι έχεις πάρεις το σωστό δρόμο. Χειρίσου με μεγαλύτερη διπλωματία θέματα που αφορούν την καριέρα σου.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα πρέπει να σκέφτεται πολύ καλά προτού πράξει το οτιδήποτε. Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ότι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις αγαπητέ Παρθένε. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητες σου και με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ σε λεπτομέρειες που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016  πρέπει να προγραμματιστεί περισσότερο σε αυτά που θέλει και πρέπει να κάνει. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να θέλεις να φτάσεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης: Ο Τοξότης σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα αρχίσει να βλέπει πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο για το δικό σου καλό! Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι εις βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως σήμερα Δευτέρα, 26/12/2016 θα έχει την τύχη με το μέρος του και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω σε ότι κι αν σου πούνε και βάλε τα απαραίτητα σχέδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε