Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 πρέπει να αφιερώσει το χρόνο του σε όλα όσα τον ευχαριστούν και τον ξεκουράζουν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου θα είναι πολλές με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 πρέπει να δραστηριοποιηθεί εντονότερα. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Η Σελήνη στον Τοξότη μέχρι το απόγευμα θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 πρέπει να γίνει πιο ανοιχτός και διαλλακτικός με όλα και με όλους. Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλησε στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δείς ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 οφείλει να είναι λογικός και αντικειμενικός σε αυτά που έχει να αντιμετωπίσει. Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Λέων: Ο Λέων σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 θα έχει μία περίεργη μέρα να αντιμετωπίσει με πολλά σκαμπανεβάσματα. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί από τη μεριά σου ηρεμία και ωριμότητα για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλησε για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 πρέπει να μην βιάζεται! Καλό είναι να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα, Τετάρτη 28/12/2016 θα έχει ευχάριστες ειδήσεις από εκεί που δεν το περιμένει. Αγαπητέ Ζυγέ σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο και αποτελεσματικό απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε