Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 28 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο, ευνοώντας σε σημαντικά θα κινηθείς δυναμικά και θα κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να αισθανθείς απελευθερωμένος και πιο έτοιμος να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε ρήξη με κάποια άτομα. Απόφυγε γενικά ότι σου χαλάει τη διάθεση και την καλή ψυχολογία.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο σε αποσυντονίζει και σε βγάζει από το πρόγραμμά σου. Κοίταξε να είσαι ρεαλιστής και να μην παρασυρθείς από καταστάσεις του παρελθόντος που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις και σε βάζουν σε μπελάδες. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου γιατί το μέλλον σου το «γράφεις» εσύ και κανένας άλλος!

Δίδυμοι: Είσαι αρκετά προβληματισμένος σήμερα για τον τρόπο που εξελίσσονται διάφοροι τομείς στη ζωή σου. Κάποιες από αυτές τις εξελίξεις σε ικανοποιούν και κάποιες όχι. Μην παρασυρθείς σε στενάχωρες σκέψεις και κυρίως σε συμπεράσματα που μπορεί να είναι και αβάσιμα. Κινήσου ψύχραιμα και κάνε λίγη υπομονή για να δείς πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Καρκίνος: Το σημερινό Σάββατο έχει αρκετούς εκνευρισμούς και καταστάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ηρέμησε και δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις οι οποίες δεν είναι τόσο άσχημες όσο νομίζεις. Φρόντισε τον εαυτό σου και ικανοποίησε τις επιθυμίες σου για να νιώσεις καλύτερα. Με καλή και αισιόδοξη διάθεση που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά περισσότερα από αυτά που αποσκοπείς.

Λέων: Η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετή ένταση και άγχος για καταστάσεις που καθυστερούν ή δεν βρίσκουν τις λύσεις που επιθυμείς. Κράτησε την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα και κυρίως μην ξεσπάς σε άτομα του φιλικού ή του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος: Σήμερα με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο σε σχέση με τη βελτίωση που επιθυμείς σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Μην κάνεις πίσω στα σχέδιά σου και θα δείς ότι όλα θα γίνουν όπως ακριβώς θέλεις. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να λύσεις παρεξηγήσεις μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε υποθέσεις που σε απασχολούν.

Ζυγός: Η βιασύνη δεν θα σου βγει σε καλό και αυτό σήμερα θα φανεί πολύ έντονα καθώς ο δυναμισμός σου σε οδηγεί σε βιαστικές κινήσεις και άρα σε λανθασμένες επιλογές. Μην αφήνεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει νομίζοντας ότι σε πηγαίνει πίσω. Για να βγεις από κάποιες αδιέξοδες καταστάσεις χρειάζονται προσεκτικές και όχι γρήγορες κινήσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε