Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 29 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 29 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Όσες δυσκολίες κι αν προκύψουν σήμερα στην ζωή σου να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι δική σου λόγω της σημαντικής βοήθειας που σου χαρίζει ο κυβερνήτης σου Άρης από την νέα του θέση στον Αιγόκερω. Μάλιστα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούσαν και θα λάβεις απαντήσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Είναι μια πολύ καλή μέρα για σχέδια και νέες προοπτικές.

Ταύρος: Η μέρα είναι επικίνδυνη σήμερα για εσένα. Μπορείς να εκραγείς και να δημιουργήσεις μια μικρή καταστροφή γύρω σου μέσα σε μία στιγμή και λόγω του έντονου στρες που σε διακατέχει από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην ενδώσεις στον πανικό ότι κι αν γίνει.

Δίδυμοι: Αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα αλλά και έξυπνα για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Καρκίνος: Είναι πολλά αυτά που θέλεις να πετύχεις και με τις σωστές επιλογές μπορείς να τα καταφέρεις. Σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κάνεις πίσω από φόβο μήπως κάποιοι δεν ικανοποιούνται με τις επιλογές σου. Είναι ώρα να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

Λέων: Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις το τελευταίο διάστημα δεν σε έχουν αφήσει να ηρεμήσεις καθόλου. Σήμερα οφείλεις να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί πραγματικά το έχεις ανάγκη και οι αντοχές σου έχουν φτάσει στα όρια τους. Η ενέργεια που έχεις άλλωστε δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη και όσα θέλεις να κάνεις θα γίνουν πολύ σύντομα με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος: Καλό είναι σήμερα να μείνεις μακριά από μπελάδες ή από οποιαδήποτε περίεργη κατάσταση γιατί θα υπάρχει κίνδυνος να μην μπορείς να την χειριστείς κατάλληλα και να στραφεί εις βάρος σου. Απόφυγε κάθε μυστική συζήτηση και γενικά προτίμησε να είσαι ξεκάθαρος και μην ανακατεύεσαι σε σχόλια που μπορεί να σε εκθέσουν.

Ζυγός: Οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ καθώς θα δείς ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε