Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 3 Μαρτίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 3 Μαρτίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα οι απατήσεις στη ζωή σου θα είναι αυξημένες και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να είσαι σωστά οργανωμένος και να κινείσαι με ηρεμία και σύνεση. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις λύση στα ζητήματά σου που για καιρό σε πίεζαν.

Ταύρος: Η σημερινή μέρα θα φέρει πολλά εμπόδια στο δρόμο σου και δε θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ό, τι παραμένει άλυτο. Μόνο αν απαλλαγείς από το παρελθόν θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Διατήρησε οπωσδήποτε ένα μέτρο στις αντιδράσεις σου, γιατί αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

Δίδυμοι: Έχεις πάρει τα πάνω σου και σήμερα θα καταφέρεις να λύσεις ότι σε κρατάει πίσω. Και τα οικογενειακά σου όμως που διένυαν μια περίοδο γεμάτη δυσκολίες, φαίνονται να μπαίνουν σε τάξη. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι σε ό, τι δεν σε αφορά και επηρεάζει άμεσα γιατί ίσως περιπλέξεις ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Καρκίνος: Το ηθικό σου αναπτερώνεται σήμερα βλέποντας τις υποθέσεις σου να παίρνουν ένα τέλος. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι δυσκολίες συνεννόησης και οι παρεξηγήσεις με άτομα από το περιβάλλον σου. Εσύ από την μεριά σου κοίτα να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται για να μην χειροτερέψει η κατάσταση.

Λέων: Οι πλανήτες στο σύνολό τους, θα σου χαρίσουν προοπτικές βελτίωσης και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Κινήσου μεθοδικά και με στρατηγική και μόνο κατόπιν σοβαρής σκέψεις να προβείς σε αποφάσεις. Άνθρωποι από το πολύ κοντινό σου κύκλο θα αποκαλυφθούν και θα δεις ότι τόσο καιρό ανοιγόσουν και εμπιστευόσουν χωρίς σωστό κριτήριο. Γίνε πιο επιφυλακτικός στο εξής και κράτησε δίπλα σου λίγους και καλούς.

Παρθένος: Η ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά προκειμένου να καταφέρεις όσα έχεις βάλει στο στόχαστρο. Ασχολήσου μεν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που σε χρειάζονται, αλλά με τίποτα μην αμελείς τον εαυτό σου και κυρίως την υγεία σου.

Ζυγός: Εκμεταλλεύσου το σημερινό κλίμα για να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και να λύσεις παρεξηγήσεις. Μην επιχειρείς νέα ξεκινήματα και μην προχωρήσεις στη δρομολόγηση καινοτόμων ιδεών. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα που πρέπει πρώτα να κλείσεις.

Σκορπιός: Παλιά αδιευθέτητα ζητήματα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κι εσύ είσαι αναγκασμένος να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Όταν απαλλαγείς από το παρελθόν θα έχεις διάθεση για νέα ξεκινήματα μακριά από σκοτούρες. Μην αποτραβιέσαι από τον κοινωνικό σου περίγυρο, γιατί η ψυχολογία σου θα μειωθεί κατακόρυφα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε