Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 30 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 30 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασλευή 30 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο Κριός σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα βρεθείς σε σύγχυση. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που φορτώνουν την καθημερινότητά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να προγραμματίσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη μέρα σου ώστε να αποφύγεις το άγχος και τον πανικό. Αν αφήσεις κάποια πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου να πάρουν από μόνα τους τον δρόμο τους θα μπορέσεις τουλάχιστον να τακτοποιήσεις τις υπόλοιπες δουλειές σου που δεν παίρνουν άλλη αναβολή.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα έχει δυναμικότητα και η καλή του διάθεση θα κυριαρχήσουν με αποτέλεσμα να νιώσει ότι θέλει να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα σε αρκετούς τομείς της ζωής του. Πρώτα απ’ όλα θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή νιώθεις πως σας καταπιέζουν. Αν χρησιμοποιήσεις ευελιξία και διπλωματικότητα με τους γύρω σου, τότε σίγουρα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα έχει καλή επικοινωνία και αυτό θα τον βοηθήσει να πετύχει ότι περνάει από το μυαλό του. Μόνο προσοχή γιατί θα χρειαστεί να κάνεις ισορροπημένες και σωστές κινήσεις χωρίς επιπολαιότητες έτσι ώστε να δείς τους στόχους σου να υλοποιούνται.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα βρίσκεται σε μία περίεργη διάθεση. Καλό είναι να ξεκολλήσεις από κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο παρελθόν και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις με κάθε τρόπο τις δυσκολίες, που σε έχουν βγάλει από το πρόγραμμά σου. Πρέπει να δείς με αισιοδοξία το μέλλον και να μην γυρίζεις πίσω σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει και που το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε τη διάθεσή σου.

Λέων: Ο Λέων σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα είναι αρκετά κοινωνικός. Θα νιώθεις πολύ έντονη περιέργεια και αυτό σε συνδυασμό με την επικοινωνιακή διάθεση που σε χαρακτηρίζει θα σε κάνει να πάρεις μέρος σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις και μάλιστα να κλέψεις και την παράσταση όπου κι αν βρεθείς. Γενικά η μέρα σε ευνοεί να τολμήσεις να πεις τις απόψεις σου χωρίς να φοβάσαι ότι θα παρεξηγηθείς.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα έχει θετικές επιρροές από την θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω. Οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα και θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις για να τελειώνεις με τα θέματά σου και να βγεις από το αδιέξοδο. Για να τα καταφέρεις πρέπει να ηρεμήσεις, να δείς τα πράγματα ρεαλιστικά και κυρίως να μη σκέφτεσαι το παρελθόν, που μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των δικών σου προσώπων, που έχουν πάντοτε τη διάθεση να κάνουν ότι μπορούν για εσένα.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα, Παρασκευή 30/12/2016 θα είναι έντονα δημιουργικός και αυτό θα τον ωθήσει να ασχοληθεί με πράγματα που του αρέσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να νιώσεις καλά, θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου και θα ανανεωθείς. Προσοχή όμως στις κινήσεις παρορμητικότητας γιατί η αρνητική όψη ανάμεσα στην Σελήνη με τον Δία μπορεί να σε οδηγήσει σε επικίνδυνες ενέργειες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε