Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 30 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 30 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις για να ισορροπήσεις λίγο την κατάσταση, που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Ταύρος: Μία ευχάριστη Δευτέρα ξημερώνει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί αγώνες που έκανες μέχρι τώρα, δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα δεις και την επιτυχία.

Δίδυμοι: Αυτήν την Δευτέρα θα είσαι σε αναμονή και θα περιμένεις κάποια πράγματα, για διάφορα θέματα που σε απασχολούν, να εξελιχθούν… αλλά η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου βάλει εμπόδια. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και με την υπομονή και την σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να τα υπερπηδήσεις.

Καρκίνος: Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες που υπάρχουν στην ζωή σου, αν αποφασίσεις να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου και γίνεις πιο διαλλακτικός. Μπορεί σε μερικά πράγματα να υπάρχουν άμεσες λύσεις και η ισχυρογνωμοσύνη σου να σε κάνει να εθελοτυφλείς. Άλλαξε οπτική και τις πόρτες του μυαλού σου και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Λέων: Σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς εκνευρισμό. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα και να μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία και προγραμματισμό, όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Παρθένος: Μην αφήνεις διάφορες ‘’ανάποδες’’ καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, όσες αναποδιές και αν σου φέρει η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά. Σκέψου θετικά, κάνε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και ο χρόνος θα σε αποζημιώσει.

Ζυγός: Σήμερα οι ευθύνες που θα έχεις θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους και θα έρθει και η επιτυχία που περιμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε