Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 4 Φεβρουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 4 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα κανόνισε να βάλεις νέους στόχους, γιατί το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς για να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό και να αναθερμάνεις τις σχέσεις εκείνες από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λιγάκι.

Ταύρος: Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα και οι εντάσεις προβλέπονται να είναι αρκετές. Καλό είναι να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, γιατί κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον σου.

Δίδυμοι: Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώνεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Καρκίνος: Νιώθεις να πνίγεσαι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και πιέζεσαι από τη στασιμότητα των καταστάσεων. Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά δεν ξέρεις με ποιόν τρόπο να τα πραγματοποιήσεις. Συμβουλέψου κάποιους μεγαλύτερούς σου, γιατί η πείρα σε συνδυασμό με τη δική σου φρέσκια ματιά, μπορεί να σε οδηγήσει πέρα από τις συμπληγάδες των σκέψεών σου, που προσπαθούν να σε συνθλίψουν. Αρκεί να γίνει η αρχή και η εξέλιξή σου θα πάρει ανοδική πορεία, που θα σε φέρει αργά αλλά σταθερά στην κορυφή.

Λέων: Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις σιγά–σιγά ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα, λύνονται με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Παρθένος: Μην αφήνεις τις καταστάσεις να περνάνε χωρίς να συμμετέχεις και εσύ. Μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, σχετικά με θέματα που σε κουράζουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε